мигрос-одрин

На пазар в Мигрос, Одрин

Всичко, което трябва да знаем преди да пазаруваме в Мигрос през 2022

Мигрос е любимата верига магазини за евтино пазаруване в Одрин на всички българи. Ако отивате на пазар в Одрин, задължително включете Мигрос в списъка ви с шопинг спирки. Независимо дали сте посещавали супермаркет на Мигрос, или ще го направите пръв път, в тази статия ще научите всичко необходимо за пазаруването от Мигрос през 2022.

Търсите актуален каталог на Мигрос или друга конкретна информация преди предстоящия пазар? Кликнете върху едно от преките пътища за директен достъп:

Какво представляват супермаркетите Мигрос?

Мигрос е сред най-големите вериги супермаркети в Турция, с десетки локации в Одрин, Истанбул и много други градове из цялата страна. Магазините Мигрос за предпочитани за пазаруване заради богатото разнообразие от хранителни и нехранителни стоки и домашни потреби, честните цени и редовните промоции.

Карта на магазините Мигрос в Одрин

За ваше улеснение съм подготвил карта с всички локации на Мигрос и съм отбелязал кои от тях да посетите. Ако кликнете върху картата ще бъдете пренасочени към пълната карта на Одрин с магазини с точните адреси на супермаркетите.

мигрос-одрин-карта

Хипермаркетът 5М Мигрос се намира в търговски център Kipa, а двата супермаркета МММ Мигрос се намират съответно в мол Ераста и в близост до мол Марги Аутлет и Синия пазар.

Ако разполагате с ограничено време, ви съветвам да посетите един от супермаркетите МММ Мигрос, тъй като 5М Мигрос ще ви отнеме над час за цялостно обхождане.

Каква точно е разликата между супермаркетите Мигрос от картата?

Подобно на западни вериги като Карфур, супермаркетите Мигрос се разделят в няколко категории. Ориентирайте се по повтарянето на буквата „М“ в името на магазина – колкото повече „М“ , толкова по-голям е магазинът Мигрос и съответно по-богат е асортиментът му.

От Мигрос купуваме перилни и почистващи препарати, свежи плодове и зеленчуци, консерви с варива, макаронени изделия, месо, млечни, алкохол и газирани напитки, шоколаи и сладкиши, ядки, пакетирани храни и пр. В някои от хипермаркетите Мигрос ще намерите дори електроника, електроуреди, детски играчки, книги, дрехи, канцеларски предмети, порцелан и посуда. Ето какви стоки можете да откриете в различните супермаркети Мигрос.

Migros Jet – квартални магазини тип бакалия, заредени с хранителни стоки от първа необходимост.

M Migros – големи хранителни супермаркети с ограничен избор от стоки за бита.

MM Migros – хранителни супермаркети с много богат избор от битови стоки.

MMM Migros – хипермаркети тип универсален магазин, където освен стоки за бита ще намерите и книги, канцеларски материали и други.

5M Migros – предлагат най – богат избор от всякакъв вид продукти.

Работно време на Мигрос

Работното време на супермаркетите Мигрос Одрин е от 9:00 сутринта до 22:00 вечерта. Единственото изключение е МММ Мигрос в мол Ераста, чието работно време започва час по-късно, в 10:00 сутринта.

Какво да си купим от Мигрос Одрин и какви са цените през 2022

За вас съм подготвил специална секция с хранителни продукти и перилни препарати на препоръчани марки, за да знаете какво е хубаво и какво е изгодно да си купим от Мигрос. Оставил съм директни линкове към стоките директно на сайта на Мигрос, за да сверите най-актуалната цена на стоката в супермаркети Мигрос през 2022.

Млечни продукти – меко сирене, бяло сирене, краве масло и кисели млека, взимайте от марките Pınar, Sütaş, Torku, içim, Muratbey.

Зехтин – на марките Komili и Taris.

Паста и макаронени изделия – на Barilla, Filiz, PastaVilla.

Сладки и шоколадови изделия – на марките Ülker и Eti. Особено вкусни са квадратните шоколадчета с шам фъстък на Ülker.

Пудинги, сладкарски подправки, есенции, смеси за кексове, гофрети, мъфини и др – на марката Dr. Oetker.

Течен шоколад – на марка Sarelle.

Халва – на марка Migros.

Кафе – на марки Mehmet Efendi и Tchibo.

Чай – на Lipton и Doğadan.

Бебешки памперси – на марката Prima. Това е аналогът на българските Pampers.

Перилни препарати – или на известните при нас ArielPersilPerwollOMO, или на местните AloTursilRinso. Следете промоциите в момента, за да видите кое излиза най-изгодно.

Омекотители – на марки Yumos и Vernel.

Почистващи препарати – на марки Ace, Domestos и Prill.

Мигрос каталог с актуални промоции и намаления

Мигрос каталог с промоции и намаления излиза на всеки две седмици. Каталогът с промоции е еднакъв за всички магазини Мигрос в Одрин. Единствено хипермаркетът 5М Мигрос в Кипа има различен, удължен каталог с промоции, които включват редица нехранителни продукти.

Актуален Мигрос каталог с промоции е наличен на сайта ми още в деня на излизането му всеки втори четвъртък от месеца. Прегледайте следните връзки, за да се запознаете с последните промоции, намаления и кампании в Мигрос:

Извън намаленията в каталога, Мигрос правят ежедневни кампании с допълнително намалени артикули и стоки. Тях можете да разгледате директно на официалния сайт на супермаркетите.

Разгледайте още намаления в Одрин на страницата Брошури на магазини в Одрин.

Карта Migros Money за отстъпки

За някои от намаленията ще ви е необходима специална карта Мигрос. Из интернет можете да намерите номера на клубни карти, но моята препоръка е да си извадите собствена. Струва едва две лири, могат да ви я извадят на касата на всеки един Мигрос, и същевременно трупате отстъпки на собствената си карта, така че да можете да си ги използвате вбъдеще. Картата на Мигрос е със ограничена валидност, но можете да си я преиздадете на касата срещу 2 лири.

Надявам се информацията в статията да ви е полезна. Споделете други ваши любими продукти от Мигрос в коментарите!

Приятно пазаруване в магазини Мигрос!

4 Comments

  1. Страхотен пътеводител! Благодарност за труда! Всичко е така, както е описано. Буквално ни спести часове лутане и много нерви!
    Бяхме в Одрин. Сега мислим да се възползваме и за Австрия.

    • Привет, много се радвам да чуя, че ви е полезно 🙂 Приятно прекарване и във Виена!

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *