Марги Аутлет – на пазар в най-големия открит мол в Одрин

Марги Аутлет (Margi Outlet) е най-големият открит мол в Одрин. Често го назовават като „стария“ мол, тъй като това е първият търговски център в града изобщо. Мол Марги Аутлет отваря врати през далечната 2011 година и от тогава е винаги една от първите спирки за пазаруване в Одрин, заради достъпната си локация и над 45-те магазина, които са събрани на едно място.

В тази статия ще ви дам полезна информация за мол Марги Аутлет, за да планирате по-добре посещението си там.

Как да стигнем до Марги Аутлет

Мол Марги се намира на главния булевард на Одрин на адрес Тalat Paşa Cd. No:22/a, непосредствено пред друга важна спирка в Одрин – Синия пазар.

Марги Аутлет мол в Одрин локация

Най-лесно е да стигнем до Марги Аутлет като караме по магистралата, обикаляща Одрин, и завием надясно по пътя D100 за Одрин и Капъкуле. Няколко километра по-надолу следва още един десен завой, който ни извежда на главния булевард на Одрин. Карайки само направо ще видим Марги Аутлет в наше дясно.

Към комплекса има и пет звезден хотел със същото име. По мое мнение, хотел Марги е сред най-добрите хотели в Одрин и го препоръчвам ако желаете да спите непосредствено до Марги Аутлет и Синия пазар, и да се възползвате от удобства като включена закуска, фитнес и СПА център.

На едва един километър намираме още един популярен търговски център – мол Ераста.

Работно време на Марги Аутлет

Работното време на Марги е всеки ден от 10:00 до 22:00 часа. Молът работи дори по време на национални празници, макар тогава да е с намалено работно време, което започва след 13:00, и някои от магазините да са затворени.

Интересни магазини в Марги Аутлет

В открития мол има около 50 магазина, зона за хранене и кино. В Марги откриваме предимно магазини за дрехи на марки, които са познати и в България. Има и по-малки магазинчета на местни турски брандове, които специализират в продажба на мъжки костюми, официални обувки, колани и други кожени изделия. Има и няколко турски магазина за козметика, домашни потреби и порцелан.

Обичайно започвам шопинга си с Марги Аутлет, тъй като молът е по-малък и основните магазини, които ме интересуват са сбити един до друг. След като пазаря дрехи от Марги, посещавам Синия пазар в съседство за изгодни плодове и зеленчуци, и продължавам към Мигрос или мол Ераста, за да пазаря хранителни продукти. Тук не се продават хранителни продукти не се продават.

Пазаруване на дрехи от Марги Аутлет

Препоръчвам да разгледате магазините на US Polo Assn, LC Waikiki, Deichmann, Pierre Carden.

В US Polo (Поло) магазина много изгодно излизат тениските и дънките. Цените са в пъти по-ниски спрямо българските, има по-голямо разнообразие, и качеството е много добро. Магазинът не е голям, и ако има текуща промоция вътре става доста голяма навалица. Друг магазин на Polo има в Ераста мола.

В LC Waikiki магазина най-изгодни са детските дрехи, така че магазинът е супер ако обличате ученик за началото на учебната година. Качеството на дрехите е много сносно, особено предвид цената. В магазина има много голямо разнообразие и е добре зареден.

В Deichmann се предлагат предимно обувки на различни марки, отново на много сносни цени.

Pierre Carden е магазин за ризи и по-официално облекло, като лично аз намирам качеството на материите им за много добро.

В Марги има и магазин на Adidas, но цените в него са всичко друго, освен ниски. Adidas, Nike, и всякакви международни брандове за маркови дрехи за спорт поддържат едно и също равнище на цените независимо от пазара, където се предлагат.

Други интересни магазини за маркови дрехи на турски брандове в мола са Derimod, Mavi, adL, DeFacto.

Derimod специализират във връхни дрехи и обувки от естествена кожа. Ново кожено яке тук е чувствително по-евтино отколкото в България.

От магазин Mavi е възможно да си намерите хубав чифт нови дънки с добро намаление. Mavi е турска марка, която конкурира пряко Levi’s на световния пазар.

adL и DeFacto са по-масови и бюджетни магазини, но понякога се намират добри находки и тук.

Пазаруване на за стоки за дома от Марги Аутлет

В Марги Аутлет има два магазина за домашни потреби – English Home и Karaca.

English Home е малко по-евтин отколкото в България, самият магазин е добре зареден, но аз лично не съм почитател на качеството им.

Другият магазин Караджа (Karaca) предлага доста по-добър асортимент и е страхотен избор ако си търсите нов порцелан и по-луксозни комплекти за хранене.

Марги Аутлет промоционална брошура

Всички магазини в Марги правят периодични намаления и кампании. Има и кампании, които се организират от управата на мола, и обикновено се публикуват на сайта. За ваше улеснение давам директен линк към страницата с текущи кампании.

Надявам се статията да ви е била полезна. Споделете в коментар кои магазини обичате да посещавате в Марги. Приятно пазаруване в Марги Аутлет!

Кликни, за да споделиш статията с приятел.
Светослав
Светослав

Аз съм Светослав, живея в София и в свободното си време обичам да пътувам.

Организирам пътешествията си сам, а чрез блога споделям вълнуващи истории и практични съвети за пътуване.

4 Коментара

  1. Здравейте, можете ли да ми кажете голям магазин за бебешки стоки, от където да се купи всичко за бебето. Благодаря!

    • Здравейте Николинка,

      Ако си търсите детски дрехи, обезателно най-добрите оферти ще намерите в LC Waikiki. Въпреки че го имаме и в България, разнообразието на стоките, както и тяхното качество и цена е в пъти по-добро в Одрин. Разгледайте картата на Одрин с магазини от статията ми Шопинг в Одрин за още идеи за магазини за детски дрехи.

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *