Карта на Одрин: Точни адреси на интересни спирки в Одрин

Подробна карта на Одрин с локации и възможност за офлайн употреба

За ваше улеснение съм създал карта на Одрин с отбелязани адреси на всички пазари, молове и големи хранителни супермаркети като Мигрос, Бим, Ердоган.

Картата на Одрин ще ви помогне да се ориентирате къде се намира борсата за перилни препарати и сапуни и ще ви осигури лесен достъп до много локации за пазаруване, хапване и спане в Одрин.

Разгледайте интерактивната онлайн карта на Одрин и кликнете върху бутона „Преглед на по-голяма карта“, за да отворите картата в Google Maps.

Офлайн карта на Одрин

Имате възможност да използвате картата в офлайн състояние и да не се налага да включвате роуминг пакет, или да търсите безплатен интернет в Одрин. Оставете ваш имейл във формата долу и след като го потвърдите ще получите линк към картата с инструкции за офлайн употреба през мобилния си апарат.

Потвърждавайки имейла си се записвате за моя бюлетин, чрез който веднъж месечно ще ви изпращам актуални брошури на магазини в Одрин и ще споделям полезна информация за пазаруване в Одрин и най-интересното от новото съдържание в блога.

Не се колебайте да оставите коментар ако търсите специфичен магазин и не го намирате на картата. Ще се постарая да проверя за такъв и ако е уместно да го добавя.

Сподели с приятелите си!

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *