Карта на Одрин: Точни адреси на интересни спирки в Одрин

Подробна карта на Одрин с локации и възможност за офлайн употреба

За ваше улеснение съм създал карта на Одрин с отбелязани адреси на всички пазари, молове и големи хранителни супермаркети като Мигрос, Бим и Ердоган.

Картата на Одрин ще ви помогне да се ориентирате къде се намира борсата за перилни препарати и сапуни и ще ви осигури лесен достъп до много локации за пазаруване, хапване и спане в Одрин.

Разгледайте интерактивната онлайн карта на Одрин и кликнете върху бутона „Преглед на по-голяма карта“, за да отворите картата в Google Maps.

Офлайн карта на Одрин

Ако запазите картата в Google Maps според инструкциите за съответната операционна система, бихте имали възможност да използвате я използвате в офлайн състояние и да не се налага да включвате роуминг пакет, или да търсите безплатен интернет в Одрин.

Не се колебайте да оставите коментар ако търсите специфичен магазин и не го намирате на картата. Ще се постарая да проверя за такъв и ако е уместно да го добавя.

6 Коментара

  • Здравейте,

   Заради последните ъпдейти на апликацията, вече локациите запазени в картата не се помнят дори да свалите карта на Одрин офлайн. Страхувам се, че за да имате достъп до всички 80+ локации, е необходимо да използвате WI-FI или предплатена карта за интернет. Информация за интернет карти съм оставил в статията относно Шопинг в Турция.

 1. Здравейте! Дали можете да споделите инструкциите как се добавя картата в google maps за Android? Отварям я в браузър, но не успявам да я добавя към офлайн картите в maps. Благодаря!

  • Привет,

   Притеснявам се, че с един от последните ъпдейти вече тегленето на картата офлайн не работи така добре и не се зареждат локациите. Ще прегледам допълнително и ще обновя информацията в статията.

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *