За мен

Привет,

Аз съм Светослав – работя в българската хостинг компания СайтГраунд (SiteGround), а в свободното си време пътувам и разказвам преживяванията си от различни дестинации.

Обичам да уча нови неща, докато чета книги или опознавам нови дестинации. На 30 години съм бил в над 20 държави, сред които САЩ, Канада и значителна част от Европа. По стечение на обстоятелствата винаги щом съм имал възможност да пътувам, съм избирал да го направя зад граница. Често се шегувах, че съм видял повече от чужбина, отколкото от родината. Никога не съм отричал красотата на България, но имах мисленето, че „е близо и мога да я видя когато поискам“.

2020 година, когато започнах този блог, навярно нямаше да е изключение, ако не беше COVID-19. Със затварянето на границите и ограничаването на пътуванията, реших да инвестирам част от свободното си време в опознаване на родината. Започнах да чета онлайн блогове за съвети откъде да започна.

LocalGuideBG – Български местен гид

Исках блоговете, които търся, да са модерни, да предоставят информация разбираемо и систематизирано, но не намерих такива. Така се роди идеята за проекта LocalGuideBG – „Български местен гид„. Целта ми с този сайт бе да събирам цветни спомени от различни дестинации, съвети за пътуване в България и чужбина, добри хотели и препоръчани места за хапване.

Получавайте безплатен ежемесечен бюлетин с ново и интересно съдържание от уебсайта като оставите вашето име и имейл адрес във формата отдолу.

Благодаря, че се записа за бюлетина!
There was an issue submitting the form!

Истински горд съм, че за по-малко от две години сайтът прерасна в достоверен портал за пътуване, който ежемесечно се посещава от хиляди потребители. Ако желаете да се свържете с мен, можете да го направите чрез контактната форма.