Брошури на магазини в Одрин 2024

Преди да отидете на пазар в Одрин задължително прелистете актуалните брошури на магазините и вижте какви са промоциите.

Одрин е най-популярната шопинг дестинация в Турция и тук естествено откриваме най-много хранителни магазини.

Най-големите и популярни турски магазини за хранителни стоки в Одрин са Мигрос, Ердоган, Тугра, Бизим, Бим и Шок. За вас съм описал точен адрес и съм отбелязал локацията им в специалната карта на Одрин с магазини.

Мигрос

Каталог на Мигрос излиза веднъж в четвъртък на всеки две седмици. Разгледайте последната брошура на Мигрос на официалния сайт.

Ердоган

Актуална брошура на магазин Ердоган Одрин е налична единствено през официалния Инстаграм профил на магазина.

Тугра

Актуална брошура на магазин Тугра Одрин е налична единствено през официалната Фейсбук страница на магазина.

Бизим

Актуална брошура на магазин Бизим Одрин излиза веднъж в четвъртък на всеки две седмици. Разгледайте последната брошура на Бизим на следния адрес: Бизим Одрин брошура.

Бим

Актуална брошура на магазин Бим Одрин излиза ежеседмично и е налична през официалния сайт на магазина на следния адрес: Бим Одрин брошура. По подразбиране ще отворите брошурата за тази седмица „Bu Hafta“. Ако кликнете върху „Gelecek Hafta“ ще прегледате брошурата за следващата седмица.

Шок

Актуална брошура на магазин Шок Одрин излиза ежеседмично и е налична през официалния Инстаграм профил на магазина на следния адрес: Шок Одрин брошура.

Ераста

Актуална брошура с кампаниите на Мол Ераста Одрин е налична на официалния сайт на мола на следния адрес: Мол Ераста Одрин брошура.

56 Коментара

 1. Здравейте!
  Бих искала да попитам как се издава карта за верига магазини Tugra.
  Благодаря!

  • Здравейте,

   Скоро не съм ходил до Tugra и не знам дали има някаква промяна, но по принцип нямат карти, отстъпките ги начисляват директно на каса.

  • Привет,

   В Одрин има голяма агроаптека – https://altinbasaktohum.com.tr.

   Точният адрес е Dilaverbey, Tüfekçiler Sk. No:32, 22020 Edirne Merkez/Edirne, Турция.

   Дали си заслужава – честно казано не мога да ви дам еднозначен отговор, защото аз самият не пазарувам в агроаптеки, но със сигурност ще откриете голямо разнообразие и най-вероятно – много добри цени.

   Успех!

 2. Здравейте! Търся магазин за художници, от където могат да се закупят бои и други консумативи за рисуване.

 3. Здравейте, предстои ми пътуване до Одрин този уикенд. Да попитам кога ще излезнат новите брошури. Гледам сайта от доста време и сега решихме да отидем. Но от доста време седят брошурите до 23.11. Ако бъдат качени до петък ще съм много благодарен. Хубав ден

  • Привет Христо,

   Те излизат всеки втори четвъртък от месеца. Т.е утре ще излязат и ще ги кача на сайта още сутринта. Приятно пазаруване в петък!

 4. Здравейте.
  В момента си строя нов дом и ще са ми необходими кухня,канапета,врати и изобщо мебели.Въпросът ми е как мога да вляза в контакт с такива производители или магазини?
  Благодаря

  • Здравейте,

   Първо честито за новия дом! В Одрин има доста магазини за мебели, врати и пр. Добрата новина е, че са концентрирани в един район. Прегледайте картата на Одрин с магазини за точните локации и обиколете няколко, за да придобиете представа за цените и качеството, и за да направите информиран избор от къде да купите мебелите си.

   Успех!

 5. Здравейте, знаете ли дали има увеличение на цените на мебелите, например холови дивани, спални, трапезарии, в сравнение с миналата година?В Чорлу има ли избор на мебели? Също така, има ли съществена разлика в цените за перилни и почистващи препарати в Одрин или Чорлу?

  • Привет,

   Дали има разлика в цените – има. Каквото и да купувате тази година ще е по-скъпо спрямо миналата година заради редица фактори.

   Относно съществена разлика в цените – има разлика, но не бих казал, че има смисъл да ходите до Чорлу само заради по-евтините перилни препарати. Разстоянието, което ще изминете, обезсмисля спестяването.

   Поздрави,
   Светослав

 6. Здравейте,
  Бих искала да попитам дали в Одрин има магазини за арт материали (мъниста, цветни хартии и най-различни декорции).

  Благодаря!

  • Здравейте,

   Сещам се за едно единствено място, където би могло да има такива неща, но не мога да си спомня името. Намира се в района на хотел Meriç, мога да ви дам адрес на хотела:

   Mithat Paşa mah.arif paşa cad.no 8 22020 Edirne Merkez, 22030 Merkez/Edirne, Турция

   Успех!

 7. Здравейте от тези магазини на едро може ли да се пазари на едро и издават ли документи

  • Здравейте,

   За пазаруване на едро имайте предвид, че при евентуална проверка на границата ще ви изискват да заплатите такси за това пазаруване. Не мога да дам адекватен съвет за пазаруване на едро, тъй като не пазарувам от Одрин с търговска цел.

 8. Здравейте, има ли в Одрин магазин или дрогерия или нещо друго за билки?
  Ако да, може ли упътване за него?

 9. Здравейте, Светослав!
  Предстои ми update на гардеробa на бъдещи осмокласници, близнаци (момче и момиче), и по чифт маратонки. Бюджетът е ограничен ок. 600-700 лв. за двамата. Къде да отида в МОЛ или Синия пазар?

  • Здравейте Виолета,

   Първо да ви пожелая успех с изпитите! 🙂

   Бюджетът ви е повече от добър за пазаруване на дрехи от Одрин. Значи обикновено дрехи се пазаруват повече от петъчния Улус пазар. Не че на Синия пазар няма да намерите, но там продават предимно плодове и зеленчуци и може да се разочаровате от избора.

   Моят съвет към вас би бил да отидете по-рано в мол МАРГИ АУТЛЕТ и да започнете с пазаруване от магазините на LC Waikiki и US Polo. Има ги и в България, но цените, разнообразието и качеството в Турция, за жалост, превъзхождат в пъти нашето. В Марги ще намерите и магазини за обувки, но имайте предвид, че световно-известните марки като Nike, Adidas са на съпоставими цени с българските.

   След Марги, можете да отидете и до Петъчния пазар да разгледате какво има и евентуално от там да донакупите. Например там има качествени обувки (реплики) на много справедливи цени. Тъкмо след петъчния пазар на две крачки от вас е центърът, където ще можете да хапнете и да се разходите 🙂

   Успех!

 10. Здравейте,предстои ми пътуване до Одрин или Лозенград искам да купя нови гуми къде ще ме посъветвате?

  • Привет,

   Препоръчвам ви Одрин понеже там има повече избор. Има много магазини за гуми в зоната около Марги Аутлет. Там има една джамия и около нея са само магазини за гуми и авточасти. Магазин за гуми, който мога да препоръчам, е Uzman Oto Lastik Jant Satışı. Има го в картата на Одрин, която можете да свалите от статията Шопинг в Одрин.

  • Здравейте Десислава,

   Не, няма Зара в Одрин. Но има други магазини за маркови виококачествени турски дрехи на цени, сходни с цените на Зара.

   Свалете картата на Одрин с магазини от статията ми Шопинг в Одрин, за да ги разгледате. Голяма част от магазините са концентрирани около главната пешеходна улица на града и са на удобно и късо разстояние един от друг.

 11. Могат ли да се пренасят зърнени и млечни продукти през границата? На кое КПП правят най-малко проблеми в това отношение? Как стои въпроса със сертификатите на този етап? Благодаря!

  • Здравейте Джани,

   Няма проблем да вкарате зърнени и млечни продукти от Турция, няма забрани освен ако не говорим за акцизни стоки, но млечни и зърнени не попадат в тази категория.

   Стига количеството на закупените стоки да не предполага, че ще ги използвате за търговски цели, няма да ви направят проблем на никой ГККП. В противен случай (ако внасяте с цел продажба), ще ви ги обмитят.

   Сертификат за COVID НЕ ВИ трябва нито на отиване към Турция, нито на връщане към България.

 12. Здравейте, бихте ли ми казали къде е най-удобно да се паркира в Одрин, за да си близо до централната част? И съответно има ли зона или други такси. Благодаря ви!

  • Здравейте,

   Бих паркирал на паркинга, който е до джамия Селимие. Търсете Edirne Öztürk Otopark в Google Maps за точен адрес.

   По-евтина алтернатива, отново в центъра, е Tahmis Otopark Alanı. Тук проблемът е, че е доста по-трудно да си намерите свободно място.

   Разбира се, и двата паркинга които визирам са платени, но най-удобни и няма да мислите колата. Ако искате да паркирате за без пари някъде около центъра, препоръчвам ви да оставите колата си в паркинга на Петъчния пазар. На кръговото с рибаря ще го видите, а ако не знаете къде е това кръгово – прегледайте картата на Одрин в другата статия.

   Имайте предвид, че и тук го има проблемът с това, че местата свършват бързо.

 13. Здравейте. Интересуват ме магазини за килими, поне два. И евентуално поне още един магазин за пердета. Стоките да са с добро качество. Благодаря.

  • Привет Киро,

   Разбира се, около центъра вижте следните за килими Gülistan Halı Sarayı, Yucel Hali, Diva Hali – и трите са на пешеходно разстояние от джамията. Давам и два около мол Кипа – Saray Halı, Ser Halı.

   Локациите им ще намерите в картата на Одрин с магазини в статията Шопинг в Одрин.

 14. Къде има лаборатории в Одрин, за да си направя бърз тест за Ковид, когато се прибирам за България?

  Къде има лаборатории в Одрин, за да си направя бърз тест за Ковид, когато се прибирам за България?

  Къде има лаборатории в Одрин, за да си направя бърз тест за Ковид, когато се прибирам за България?

 15. Здравейте, интересувам се от магазини които предлагат ученически пособия:раници ,тетрадки и др.
  Благодаря предварително

 16. Здравейте, знаете ли дали след 1 април ще се изисква зелен сертификат за влизане в Турция? Благодаря много! (Чудесен сайт сте направили!)

 17. Здравейте,търся магазин в Одрин за наргилета/ вкусове за наргилета ,може ли да ми помогнете ?

  • Здравейте,

   Разбира се, ето този Edirne Nargile Kralı е най-известният, намира се около центъра на града. Ще го намерите в Google Maps, а скоро ще го добавя и в картата на Одрин с магазини. Благодаря за въпроса!

 18. Здравейте, от къде е най-добре да се пазаруват бебешки стоки – памперси, адаптирано мляко, пюрета? Благодаря!

 19. Здравейте,
  Има ли магазин Карфур в Одрин и къде се намира ? На мястото показано на картата не е Карфур, а Тугра.

  • Здравейте,

   Прав сте – изтеглиха магазините Карфур от Одрин и в момента няма такива. Ще обновя картата да не съдържа информация за Карфур.

 20. Здравейте!
  Моля да ме насочите за специализиран магазин за хоби и арт материали в Одрин. (Картони, бои, крафт инструменти…)

  • Привет, не мога да ви помогна с тази молба, не съм запознат с такива магазини. Пробвайте в някоя Фейсбук група дали няма да успеят да ви помогнат. Успех!

 21. Къде мога да следя актуалните цени на зеленчуци домати,тиквички,картофи,краставици,чушки,лук……?

  • Привет, най-сигурно е да следите страницата с актуалните брошури на сайта ми. Предполагам по разни Фейсбук групи също ще дават актуална информация през няколко седмици, но иначе няма друг начин.

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *